loading
LOL
Nova jedinstvena igraonica – rođendaonica nalazi se u Zemun parku i prostire se na 2000 m²

Prostor je opremljen luksuzno i moderno, sa atrakcijama u skladu sa poslednjim svetskim trendovima.

U našoj igraonici mogu se zabaviti i uzivati deca uzrasta od 1. do 15. godine. Veliku pažnju posvetili smo bezbednosti i udobnosti naših mališana.

U prvom delu igraonice nalazi se kafić za mame, tate, bake, deke, tetke, gde mogu uživati u prijatnoj atmosferi uz omiljeno piće, a istovremeno posmatrati igru vašeg deteta. Pušačima je namenjena posebna pušačka zona na našoj terasi.

Rođendaonica 

Kod nas možete prirediti i nezaboravnu rođendansku proslavu za vaše mališane, u jednoj od TRI rođendaonice:

Igraonica LOL je igraonica i rođendaonica u Zemun parku, koja vam garantuje dobru zabavu i rođendane za pamćenje.

Ideja nam je da u predivnom, savršeno bezbednom ambijentu naše igraonice, sa jedinstvenim sadržajima koji su u skladu sa najvišim svetskim standardima, prijatnim i nasmejanim osobljem, omogućimo nezaboravne trenutke za naše najmlađe i najslađe. Puno ideja i profesionalna organizacija rođendana čine nas posebnim, jer smo sigurni da pravimo najlepše rođendane u gradu.

Dragi roditelji, LOL igraonica Vam je pripremila više različitih rođendaonica od kojih, u dogovoru sa vašim mališanom, možete odabrati onu koja vam se najviše dopada, ili iznenadite vaše dete i poklonite mu rođendan koji će dugo pamtiti. Neka vaše dete uživa u proslavi rođendana iz svoje mašte. Bilo da vaš mezimac rođendan proslavlja samo sa najboljim prijateljima ili je pozvano celo odeljenje, LOL tim će se pobrinuti da vaš rođendan bude poseban i naročito zabavan.